HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

CADENCE ACRYLIC SPRAY 400 ML / SATİN VERNİK

Yorum yap
215,00 TL
215,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Kategori
Marka
Stok Kodu
CADSPR52034
CADENCE ACRYLIC SPRAY SATİN VERNİK 400 ml
Akrilik esaslıdır. Hızlı kuruma özelliğine sahiptir. Uygulandığı yüzeyde yüksek koruma filmi oluşturur. Suya karşı objelerinizi korur. Uygulama öncesinde kutu iyice çalkalanmalıdır. 30 cm mesafeden yüzeye püskürtülür. En az 2 kat uygulanması tavsiye edilir. Katlar arasında 30 dk beklenilir. İlk kuruma süresi yaklaşık 15 dk. dır. Ahşap.metal, taş, karton, seramik, polyester, mdf ve her türlü yüzeyde kullanılır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
CADENCE ACRYLIC SPRAY 400 ML / SATİN VERNİK CADENCE ACRYLIC SPRAY 400 ML / SATİN VERNİK, {urun_baslik}, Akrilik esaslıdır. Hızlı kuruma özelliğine sahiptir. Uygulandığı yüzeyde yüksek koruma filmi oluşturur. Suya karşı objelerinizi korur. Uygulama öncesinde kutu iyice çalkalanmalıdır. 30 cm mesafeden yüzeye püskürtülür. En az 2 kat uygulanması tavsiye edilir. Katlar arasında 30 dk beklenilir. İlk kuruma süresi yaklaşık 15 dk. dır. Ahşap.metal, taş, karton, seramik, polyester, mdf ve her türlü yüzeyde kullanılır. CADSPR52034
CADENCE ACRYLIC SPRAY 400 ML / SATİN VERNİK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.